Pintakäsittelyyn ensiluokkaisinta teknologiaa by Robert Bürkle Gmbh

Telalinja

Nyt yhteistyömme alkoi todella ison pintakäsittely- ja pinnoituslinjojen valmistajan Robert Bürkle GmbH:n kanssa. Iso ja perinteinen konepaja tekee vuosittain kolmella tehtaallaan yli 500 hlö voimin yli 100 M€ liikevaihtoa. Tehdas on tunnettu yhtenä markkinoiden parhaimpana konevalmistajana, kun kysymyksessä on pintakäsittely-, kalvopinnoitus- tai puristinlinjat. Lukuisat asiakkaat Suomessakin ovat tyytyväisiä Bürklen käyttäjiä.  Tehtaan tela- ja ruiskumaalauslinjat, telapinnoituslinjat sekä erilaiset puristinlinjat ovat markkinajohtajia omalla alallaan. Delmacin innovatiivinen tapa toimia ja hyvä teknologian tuntemus on erinomainen etu Bürklen tehtaan myyntijohtajan Andre Harterin mielestä ja he ovat tyytyväisiä saadessaan uuden kumppanin. Kun tarvitset ehdotonta laatua ja toimitavarmuutta – ratkaisu on Robert BÜRKLE.

http://www.buerkle-gmbh.de/