Ikkuna- ja taloteollisuuden työstökoneet by SOUKUP

Saammeko esitellä yhden uusimman kumppanimme. SOUKUP valmistaa laadukkaat ikkuna- ja oviteollisuuden työstökoneet – jo vuodesta 1996 – pienen, keskisuuren sekä suurteollisuuden tarpeeseen. Heiltä löytyy ikkunantyöstön ratkaisut pieneen, 10-20 sekä 30-50 ikkunaa päivässä valmistavaan tehtaaseen. Tapituskoneet, profilointikoneet, CNC-ohjatut ikkunantyöstökeskukset apulaitteineen ovat eriomaiset ratkaisu jos mietit investointia. SOUKUP osaa myös linkittää koneisiin laadukkaat teräjärjestelmät ja erilaiset ohjelmistotkin ovat tuttuja (Klaes, Joinery, Kosmosoft) eli voit olla varma että suunniteltu ratkaisu toimii.

SOUKUP aloitti 2000-luvulla valmistamaan myös taloteollisuuden tuotantokoneita. Erilaiset elementtipöydät, työstökeskukset ja naulausportaalit apulaitteineen on tehty nopeaan ja joustavaan elementtituotantoon. Heidän kanssa investointi myös taloteollisuuden tehostamiseen onnistuu varmasti.

www.soukup.cz

Videoesittely taloteollisuuden laitteista