Strukturoitua pintaa by Delmac

Viime vuosina on yleistynyt puupintojen strukturointi, jolloin tuotteille saadaan uusi ilme. Strukturointi tehdään useimmiten siihen työhön valmistetuilla koneilla ja harjoilla. Harjakoneita valmistetaan eri leveyksillä ja erilaisilla harjojen lukumäärällä työn tarpeen mukaan. Harjat tehdään erilaisista materiaaleista ja ne voivat olla perinteisiä pyöriviä harjoja tai vaikka poikittain kappaleen syöttösuuntaan liikkuvia ns. sahapintaa tuottavia harjoja. Koneissa voi olla myös mukana erikoisteloja, joilla voidaan tehdä kappaleen pintaan vaikka ns. madonsyöntijälkiä.

Strukturointia on perinteisesti käytetty lattia- ja parkettituotannossa mutta viime vuosina se on yleistynyt myös sisustustuotteissa (seinä- ja kattopanelit), huonekaluissa sekä myymäläkalusteissa.

Me toimitamme strukturointiin laadukkaat SARMAX harjakoneet – 300-400-600-800 mm leveyksillä, DESTEFANI – hionta/strukturointikoneet höylätuotteille – 200 – 250 – 300 mm leveyksillä. Jos tarve on isosta 1300 mm leveästä strukturoinnista niin KUNDIG leveänauhahiomakone voidaan varustella strukturointiin tai vaikka tehdä yhdistelmäkone, jolla voidaan tuotteet hioa sekä strukturoida.

Saat meiltä myös erilliset strukturointiharjat. Jos sinulla on jo olemassa harjakone, hiomakone tai vaikka erikoisvarusteltu höyläkone niin saat meiltä toimivat ja edulliset harjat. Harjat valmistetaan teräksestä, tynexistä (nylon) ja/tai hiomapaperein varustetuista harjoista.

www.sarmax.it

www.destefani.it

www.kundig.com

#strukturonti #harjaus #hionta #sarmax #destefani #kundig #delmac #bydelmac