Meiltä myös varaosa- ja huoltopalvelut

Onko sinulla työstökonetarpeita? Mietitkö investointia uuteen laitteistoon vai onko vaihtoehtona nykyisen laitteiston huolto ja korjaus? Saat meiltä molempiin tarpeisiin laadukkaat laitteet ja palvelut. Jos tarpeesi on nykyisten koneiden huolto, korjaus tai varaosapalvelu niin myös niissä tarpeissa voit kääntyä puoleemme. Toimitamme tehtailta varaosia todella moniin työstökonemerkkeihin ja huoltopalveluverkostomme on yksi maamme laajimmista.

Osaavat huoltoteknikot palvelevat sinua tarpeen mukaa mm. Lahdesta, Hollolasta, Vantaalta, Tampereelta, Turusta, Ylöjärveltä, Kiteeltä, Evijärveltä, Kauhajoelta, Pöytyästä, Tuupovaarasta, Nastolasta, Jurvasta, Kuopiosta, Oulusta tai Naarajärveltä käsin. Käytettävissä on myös konevalmistajien tehtaiden huoltopalvelut.

Kun mietit investointia – ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

PS. Pistä LIGNA messut agendaasi 15-19.5.2023 – tavataan sielläkin @bydelmac

#puuntyöstökoneet #työstökoneet #puuteollisuus #puuntyöstö #woodworking #atyourservice #keittiökalustetehtaat #ikkunatehtaat #ovitehtaat #huonekalutehtaat #talotehtaat #erikoiskalustetehtaat #höyläämöt #sahalaitokset #oppilaitokset #puutyöverstaat #varaosapalvelu #huoltopalvelu #purunpoistolaitteistot #pintakäsittelylinjat #pakkauslinjat #murskaimet #kierrätys #alumiinikoneet #muovikoneet #service #delmac #bydelmac #suomi #lahti #yrittäjät #supportyourlocal #ligna