Iso kiitos asiakkaillemme LIGNA 2023 messujen tapaamisista!

Nöyrin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvin menneistä LIGNA23 messuista. Koko tapahtumassa kävi yli 80000 kävijää ja yli 1300 näytteilleasettajaa esitteli tuoreimmat innovatiiviset työstökoneratkaisunsa. Suomalaisia messuilla oli useita satoja puuteollisuuden ammattilaisia ja useiden kymmenien kanssa saimme keskustella tulevaisuuden konehankinnoista. Neljän tehtaan kanssa saimme solmittua messuilla konetilaukset – iso kiitos heille luottamuksesta. Yhtenä messujen kokokohtana meille oli AES GROUP – tehtaan yhtiöllemme jakama palkinto hyvin tehdystä työstä. AES GROUP on iso CNC-työstökoneisiin, CNC-porakoneisiin ja isoihin levynpaloittelusahoihin erikoistunut konevalmistaja, jonka koneet ovat ensiluokkaisia ratkaisuja levykalusteille, huonekaluille, oville ja ikkunoille. Palkinto oli hieno kunnianosoitus heiltä yhtiötämme kohtaan.

Jatketaan samaa rataa heidän ja muidenkin kumppaneidemme kanssa.

www.delmac.fi

Ota yhteyttä kun investoit!

#laatukoneet #tehdashinnoin #puuntyöstö #puuteollisuus #woodworking #woodworkingmachines #finishinglines #dustextraction #schredding #briqueting #aluminiummachinery #packingmachinery #tools #sandingamaterials #service #suomi #lahti #yrittäjät #bydelmac #delmac #ligna #ligna23 #xylexpo