Delmac goes Estonia

Tiesitkö että yhtiömme toimittaa työstökoneita myös Eestin puuteollisuuteen. Olemme joka vuosi toimittaneet useita kymmeniä työstökoneita sekä tarvikkeita isolle joukolle puuteollisuusyrityksiä ympäri Eestiä. Aikanaan yhtiömme vetäjä vastasi entisessä työpaikassaan myös Eestin markkinoista ja samalla hän oppi tuntemaan laajan joukon puuteollisuuden ammattilaisia ympäri maata. Tällä hetkellä Delmac Oy toimituksessa Viroon on mm. iso tehokas AES GROUP CNC-ohjattu nestauslinja EXTREME, jolla Tallinnassa oleva yritys valmistaa mm. sairaala- ja laboratoriokalusteista myös Suomeen. Jos sinä mietit investointia – olit sitten Eestissä tai Suomessa – niin ota yhteys, palvelemme mielellämme.

Kas teadsid, et meie ettevõte tarnib tööpinke ka Eesti puidutööstusele? Igal aastal oleme tarninud kümneid tööpinke ja tarvikuid suurele hulgale puidutööstuse ettevõtetele üle Eesti. Omal ajal vastutas meie ettevõtte juht oma endisel töökohal ka Eesti turu eest ning samal ajal tutvus ta paljude puidutööstuse professionaalidega üle kogu riigi. Hetkel on Delmac Oy mm. iso Eestisse tarnitud tõhusa AES GROUP CNC-juhitava pesaliini EXTREME, millega Tallini.

#viro #eesti #puidutööd #puuteollisuus #suomi #delmac #bydelmac