Alumiini, muovi tai puu – kaikki käy meille ja meidän koneille !

Yhtiömme toimittaa työstökoneita, pölynpoisto- ja maalauslaitteistoja, murskaimia sekä pakkauskoneita monenlaiseen teolliseen tuotantoon. Puuteollisuuden ohella olemme toimittaneet ratkaisujamme mm. metalliputkinen pakkaukseen, hiontaan ja poraukseen, muovituotteiden sahaukseen, höyläykseen ja CNC-koneistukseen, muovipohjaisten tuotteiden murskaukseen ja kierrätykseen, metallituotteiden pintakäsittelyyn sekä kymmeniä työstökoneita alumiiniaihioiden koneistukseen (sahaus, jyrsintä, liittäminen, CNC-koneistus) – puuteollisuuden ohella.

Kun sinulla on mielessä miten joku tuotanto olisi järkevää toteuttaa ja minkälaisin laitteiston niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy laadukkaat laitteistot mitä moninaisiin tarpeisiin – ja jos ei löydy niin arvokaita neuvoja saat meiltä myös.

Suosikkimme alumiini- ja PVC-tuotteiden työstöön on OZ MACHINE. Olemme toimittaneet lukuisia heidän laitteistoja suomalaisen teollisuuden tarpeisiin niin puun-, alumiinin- kuin muovinkin työstöön

www.ozmachine.com