Sahakauppa käy kuumana vaikka helteet eivät vielä alkaneet!

Meillä on erilaisten sahojen kauppa käynyt viime viikkoina kuumana. Meidän sahavalikoima on erittäin laaja ja tuotteista löytyy oikeat laitteistot massivipuun, puupohjaisten levyjen, muovien, komposiitin ja alumiinin sahauksiin. Ylivoimaisesti suosituin saha on tarkistuspyörösaha, joita on melkein jokaisessa puusepänteollisuuden yrityksessä. Suosituimmat tarkistussahat Suomessa ovat LOHMEYER FKS 355 ja FKS 320 tarkistussahat. Sahoista löytyy NC-ohjattu sekä manuaalinen versio ja niillä pystyt isotkin levyt ja massiivipuutuotteet sahaamaan suoraan, haluttuun kulmaan tai vaikka jiiriin. Tälläkin hetkellä meillä on LOHMEYER sahoja toimituksessa viiteen kohteeseen (Lahteen, Veteliin, Orimattilaan ja Varpaisjärvelle).

AES GROUP isot levynpaloittelusahat ovat myös saaneet hyvin jalansijaa Suomessa. Jos sahaustarve on isompi niin edestä tai takaa syötettävä palkkisaha on erinomainen vaihtoehto. Niitä löytyy 3200, 3800 ja 4200 mm sahauspituuksilla ja neljää eri sahauspaksuusluokkaa. SALVAMAC taas tekee laadukkaat ja tehokkaat optimointisahat puutavaran katkaisuun sekä perinteiset alapuoliset katkaisusahat ja NC-ohjatut vasteet. SALVAMAC optimointisahalinjan luovutimme juuri käyttöön (Pello) ja tuoreimmat kaksi katkaisulinjaa ovat toimituksessa Pohjanmaalle.

OZ MACHINE on osaava alumiinisahojen ja työstökeskusten valmistaja. Olemme toimittaneet lukuisia 1- ja 2-päisiä alumiinisahoja erilaisiin asiakkaiden tarpeisiin aina Suomen isompaa ikkunatehdasta myöten. Tällä hetkellä toimituksessa on kätevä 1-teräsaha ohjauslaitteineen isolle kansainväliselle tehdaskonsernille Lahteen.

MAGGI – säteissahat ovat myös kätevät sahat erilaisten lankkujen, lautojen ja palkkien katkaisuun (suoraan tai haluttuun kulmaan). MAGGI sahoja on tällä hetkellä toimituksessa myös useita eripuolille Suomea. Useimmat sahat varustamme STARK TOOLING KM-pyöröterin jotka kestävät pitkään ja tekevät erinomaisen leikuujäljen – D 250-300-350-400-450-500 mm terät löytyy meiltä pääosin heti varastosta – minkälaisia teriä sinä tarvitset?

Iso kiitos asiakkaillemme luottamuksesta – niin sahakauppojen kuin muidenkin suhteen.

Hyvää alkanutta kesää !

T. Delmac Oy / Jukka Pelkonen p. 0500354150