Yhtiömme uusin kumppanimme LESTA s.r.l – robotisointia maalaamoihin

Saimme solmittua uusimman kumppanuuden LESTA srl tehtaan kanssa. LESTA srl valmistaa ensiluokkaisia ns. itse oppivalla tekniikalla varustettuja robotteja maalaamon ruiskutuksen automatisointiin ”100% Made in Italy”. Italiassa osataan laadukas design sekä ensiluokkainen pintakäsittely, joka on osa vahvistamaan italialaisen design ylivertaisuutta monilla tuotannon aloilla. LESTA srl robototeilla voidaan varmistaa myös Suomessa laadukas pintakäsittely. Robotit soveltuvat maalaukseen ja liimaukseen yksittäisen maalauskaapin yhteydessä tai vaikka isossa maalauslinjassa. LESTA roboteilla hoidetaan Suomessakin monessa kohteessa puuteollisuuden, metalliteollisuuden ja muoviteollisuuden pintakäsittelyä ja tuoreimmat toimitukset ovat loppukesästä. Jos levität kappaleen pinnalle märkämaalia tai pulverimaalia niin molemmat onnistuvat. Teemme myös yhteistyötä maalauslinjojen valmistajien kanssa niin saat meiltä täyden palvelun paketit teolliseen maalaukseen. Maalausrobotit, maalauskaapit, kuivausuunit, hiomakoneet, kuivausvaunut, maalauspöydät, hiomanauhat sekä täydelliset linjat.

Nyt LESTA srl Suomessa by Delmac.

Ota yhteyttä kun investoit!

www.lesta.it

#lesta #robotti #maalaus #pintakäsittely #pulverimaalaus #märkämaalaus #maalausrobotti #teknos #tikkurila #akzonobel #sherwin #maalauslinja