Pölynpoiston ratkaisuillamme eriomainen menestys

Olemme tunnettu puuntyöstökonekauppias mutta toimitamme myös vuosittain kymmeniä purun- ja pölynpoistojärjestelmiä. VENETA IMPIANTI on kumppanimme purunpoistossa. Heidän isot ulos tulevat ATEX-sarjan suodattimet varustetaan JET PULSE paineilmapuhdistuksella, jolloin suodattimet puhdistetaan ajon aikana ja laitetta ei tarvitse pysäyttää. Niissä on usein purun purkuun purkuruuvi ja sulkusyötin, joiden kautta purut voidaan ohjata omaan astiaan, BIG BAG keräilysäkkiin tai siirtoimurilla siiloon/ vaihtolavakonttiin. Laitteet on myös varustettu sprinklauksella eli jos lämpötila nousee yli 72 C laukeaa laitteiden sprinklaus ja paineistettu vesi sammuttaa tarvittaessa palot. Suodattimet toimitetaan aina kahdessa tai kolmessa osassa ja sen ansiosta niiden asentaminen on helppoa ja kustannuksia säästävää.

Sisäkäyttöön oleva MOBIL PJ suodattimet ovat 4-15 kW (max. 10200 m3/h) teholtaan ja niiden avulla saat sisätilankin pölyttömäksi. Laitteet poistavat työpisteistä pölyn tehokkaasti ja puhdas paluuilma palautetaan takaisin tehdastilaan. ATEX tason laitteissa on myös JET PULSE paineilmapuhdistus sekä sprinklaus tarkkojen määräysten mukaisesti. Pieniin kohteisiin olemme toimittaneet satoja TROLLY 1-2-3 säkittäviä purusuodattimia, joilla on helppo työstökoneen vieressä hoitaa pölyt ja purut säkkiin. Yhdelle asiakkaamme tehtaalle toimitimme näitä jopa 7 kpl – kaikille työpisteille omat.

Jos tarvitset pölynpoistoon puhaltimia (imureita) niin ITALSIME puhallintehdas Italian Toscanassa valmistaa 0,55 – 75 kW imurit pölynpoistoon, maalaamoon tai vaikka ilmanvaihtoon nopeasti ja edullisesti. Kerro vain tarpeesi niin puhaltimet löytyvät meitä kyllä tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä kun investoit!