Hyviä ideoita kustannusten säästöihin

Olet varmaan usein miettinyt miten voisin säästää tehtaani tuotantokustannuksia. Oletko miettinyt miten pienilläkin investoinneilla voisi nopeasti säästää kustannuksia. Tässä muutama idea säästöihin by Delmac.

1. liotinjätteiden / maalaamon pesuvesien puhdistus tislaamalla. Me toimitamme käteviä IRAC tislauslaitteista 15 l laitteesta 200 l laitteisiin, joilla voit maalaamon liotinjätteet puhdistaa uudelleen käytettäväksi. Samalla laitteella voit myös vesiohenteisten aiheiden pesuvesistä erottaa veden ja maalisakan helposti ja vesi on käytettävissä uudelleen tai ajettavissa viemäriin. Molemmissa tapauksissa laiteen sisään jäävä kuivajäte on kaatopaikkakelpoista. Olemme toimittaneet IRAC tislauslaitteita puuteollisuuteen, metalliteollisuuteen ja automaalaamoihin. Pienestä ikkunatehtaasta aina ison pörssiyhtiön prosesseihin. IRAC

2. purunpoistojärjestelmän suojaus kipinäsammutuslaitteilla. Niihin me toimitamme käteviä ja yksinkertaisia CONTROL LOGIC kipinäsammutuslaitteita, joissa putkistoon asennetaan kipinäilmaisin sekä sammutuslaitteet – vaikka paikallisten LVI-asentajien toimesta – ja laitteiston avulla voit ehkäistä vahingollisia tulipaloja sekä heti säästää palovakuutusmaksuissa. Ne tuovat turvaa ja säästävät kustannuksia. CONTROL LOGIC

3. tuotantotilan ilman kostutuslaitteilla voit pitää puutavaran kosteuden hankalina talviolosuhteinakin tasaisena ja haluttuna ja näin voit säästää raaka-ainetta merkittäväsi. Tuotteet ovat tasalaatuisia, ei koveria, ei kuperia, saat parempaa saantoa ja jätepalojen määrä pienenee. Samalla tuotteiden pintakäsittely helpottuu (ilmassa oleva mikropöly saadaan sidottua kostuttamalla ja kappaleiden pintaan tulee maalaamossa yhä vähemmän pölyä ja välihionta helpottuu. Samalla koko tehtaan ilma on parempi hengittää ja työntekijätkin kiittävät. Meillä on erinomainen suomalainen kostutusjärjestelmiin erikoistunut kumppani – ota yhteyttä niin kerromme lisää

Säästää voi muissakin kohteissa ja yksi ratkaisu on ottaa meidät mukaan investointihankkeeseenne. Meidän yli 30 vuotinen kokemus puuntyöstökonekaupasta mahdollistaa laadukkaiden tuotantokoneiden toimitukset edullisesti idealla ”Laatukoneet tehdashintaan”.

Hyvää kevättä

T. Delmac Oy / Jukka Pelkonen

#tislaus #liotin #liotinjäte #maalijäte #vesimaalit #pintakäsittely #purunpoisto #pölynpoisto #kipinäsammutus #kostutus #irac #controllocig #delmac #bydelmac #konekauppa #puuteollisuus #puutuotteet #puuntyöstö #woodworking #suomi #eesti #puidutööd